SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Храни & Напитки

За всеки гост на хотела:

Храните и напитките, които се предлагат в откритите площи на комплекса са в биоразградими опаковки, грижата за здравето на гостите е и грижа за природата. Предлага се закуска и вечеря , с предварителна заявка може да бъде поръчана веган, безглутенова или друг тип диетична храна.

Може да избирате между 2 големи ресторанта, открит бар, воден бар и лоби бар.

Виж още

Основен ресторант„Теджас“

Предлага  закуска и вечеря, включени в цената за нощувка, както и „ а ла карт“ меню за обяд. Внимателно подбрана селекция от местни вина и артистична атмосфера повдигат градуса на настроението на гостите.

Работно време: 7:30 – 22:30

Резервация на маса: 0877504203

НОВО! Ресторант „Котвата“ отвори след основен ремонт с ново меню и уютен интериор!

Разполага с около 100 места, ситуирани на три нива и около 50 места на открита тераса. Менюто предлага разнообразна храна с насоченост към традиционната българска кухня, продуктите са с високо качество и предимно от местни производители. Всеки сезон поставя своите акценти в предложенията за храна.

Всеки петък и събота дует Марио и Мария радват гостите с богат репертоар от българска и световна популярна музика.

 

Работно време: 12:00 – 23:00

Телефон за резервация: 0877504203

жена с питие в ръка около басейна

Открит бар „Котвата“

работи в летните месеци и предлага топли и студени напитки, както и сандвичи и скара за бързо хранене. Намира се до входа на комплекса.

Работно време: 09:00 – 19:00

Воден бар „Пещерата“

Предлага смути, пресни сокове и напитки, които освежават деня. В менюто са включени салати, сандвичи и скара за бързо хранене.

Работно време: 09:00 – 19:00

външен минерален басейн в спа хотел Петте Елемента
Лоби бар Акаш - спа хотел Петте Елемента

Лоби бар „Акаш“

Проектиран с изключителна грижа за настроението на гостите на хотела. Камината и дизайнерският интериор създават неповторим уют, обзавеждането създава възможност за споделяне на свободно време, настолни игри, сърфиране в интернет или съзерцаване на огъня. Във вечерните часове на почивните дни мелодична музика, изпълнена на живо допълва преживяването. С панорамна тераса, пиано и уютно пространство за споделяне на време с приятели е разположен на две нива.

Работно време: 07:30 – 24:00

НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

ПРЕЗ САЙТА

Резервирай през сайта с

5% по-ниски цени от рецепция и

10% по-ниски цени от Booking.com

ДО 10% ПО-НИСКИ ЦЕНИ

ГАРАНТИРАНО НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ