SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

НАСТАНЯВАНЕ

Хотелът предлага няколко различни типа на настаняване, така че да задоволим търсенето и желанието на всеки наш гост. Има помещения подходящи както за двойки, така и за семейства. Стаите се предлагат в два варианта със събрани или с отделни две легла.
Предлагаме настаняване в 63 двойни стаи, в 43 от тях е възможно настаняване двама възрастни и дете или трима възрастни, 13 семейни студия за двама възрастни и две деца и 5 апартамента за двама възрастни и две деца.
Всяка стая е дизайнерски обзаведена, с интериор и цветове предразполагащи към пълноценна почивка и усещане за сливане с природата. На лице са всички необходими удобства: интерактивна телевизия, телефон, тераса, интернет, минибар, сешоар и много други.

ВИЖ ПОМЕЩЕНИЯ

ХОТЕЛ ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА

В хотела енергията на въздух, вода, огън, земя и дърво събужда силите на тялото и духа, лекува, успокоява и носи ведрина във всеки сезон. В обширната територия от открити и закрити басейни и СПА зона може да се намери място за всеки вкус, възраст и настроение. Цветовете на комфортно обзаведените стаи носят усещане за пълна почивка. Интериорът на лоби барът е проектиран в съвременния дух за споделено пространство, уют и възможности за забавление. Детските басейни и детската стая отвличат вниманието на най- малките гости от технологичните им играчки.

63

Двойни стаи

13

Семейни студия

5

Апартамента

РЕЛАКС

В обширната територия от открити и закрити басейни и СПА зона може да се намери място за всеки вкус, възраст и настроение. Тук ще откриете 3000 кв.м. площ с открити и 1500 кв.м. закрити минерални съоръжения – басейни, джакузита, топила, детски басейни, сауни, парни бани и масажни студиа.

храна в Ресторант Котвата

Нашият екип

ХРАНЕНЕ

Настаняването е на база нощувка, закуска и вечеря на блок маса в основен ресторант „Теджас“. В допълнение са ресторант „Котвата“, Летен бар „Котвата“,  Воден бар „Пещерата“ и лоби бар „Акаш“.

Храните и напитките, които се предлагат в откритите площи на комплекса са в биоразградими опаковки, грижата за здравето на гостите е и грижа за природата.

ВИЖ ОЩЕ

ЛОКАЦИЯ

Хотел Петте Елемента се намира в Сапарева Баня в подножието на Рила – една от най-известните дестинации за балнео и спа почивки. Районът предлага възможности за целогодишен туризъм – най – горещата минерална вода в Европа, летни и зимни пешеходни маршрути, съоръжения за зимни спортове на Боровец и Паничище, различни културни събития, археологични паметници от древни епохи.

карта и локация на Сапарева баня

ПОЛИТИКА ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ НА ХОТЕЛ ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА

Ние се отнасяме с отговорност към проблемите на околната среда. Стремим се да следваме устойчиви екологични инициативи, които да имат трайно въздействие върху общността. Ние считаме, че устойчивостта е пряко свързана с туристическата индустрия.
Хотелските дейности са насочени към спестяване на вода и енергия, управление на отпадъците, опазване на водите, специализирана политика за доставки, наемане на служители от региона, грижа за културните ценности на региона.
В Хотел Петте Елемента подкрепяме желанията на гостите за смяна на хавлиени кърпи и спално бельо с цел икономия на вода и спестяване на перилни препарати и енергия,

– пестим прясна вода чрез ефективно управление, строг контрол на потребление,
– подобряваме енергийната ефективност, чрез редовни проверки, обучение на персонала и внедряване на съвременни технологии, където е възможно и изпълнимо,
– използваме отпадната топла вода за отопление
– избягваме ползването на всякакви опасни вещества, които вредят на околната среда,
– осигурили сме безопасни условия на труд,
– осигурили сме служебен транспорт, с цел намаляване на разходите за гориво и вредните емисии на въглерод,
– осигурили сме работни места на жители на региона,
– разчитаме на доставчици и подизпълнители от региона,
– работим с производители от региона.

– Хотелът допринася за развитието на общността и инфраструктурата на гр. Сапарева баня.

– Защитаваме биоразнообразието -застрашени видове не се консумират, продават, търгуват, или показват. Диви животни не се отглеждат на територията на комплекса.

– Използваме местни видове за озеленяване и зелени площи.

Чрез предоставяне на кратка и надеждна информация на нашите гости, доставчици и обществото като цяло, ние споделяме нашите екологични инициативи и следваме пътя на устойчивост.

to-topto-top
ГАРАНТИРАНО НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ

НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

ПРЕЗ САЙТА

Резервирай през сайта с

5% по-ниски цени от рецепция и

10% по-ниски цени от Booking.com

ДО 10% ПО-НИСКИ ЦЕНИ

LOWEST PRICES GUARANTEED

BEST PRICES

THROUGH THE SITE

Book through the site with

5% lower prices than reception and

10% lower prices than Booking.com

UP TO 10% LOWER PRICES